Címkék

90s (10) ajánló (10) akph (3) amcsifoci (13) apple (3) autó (2) beggars (2) blog (24) brk (6) chill (22) comic (7) dubstep (7) életérzés (14) élmény (6) emberek (2) érdekes (19) esti elszállás (6) film (26) fim (1) firefly (2) fnl (4) foci (9) focivb (7) fun (48) grafika (8) játék (8) képek (33) kidcudi (7) könyv (3) nike (4) nosztalgia (5) nyár (6) omegle (3) prodigy (1) rap (46) reklám (15) rémi (2) rip (2) romváros (4) sci fi (3) sorozat (17) suli (1) tech (2) ünnep (9) vers (13) western (1) zene (187) zenehétfő (91)

Kis Oscar utó.. Avatar vs. Hurt Locker

2010.03.08. 20:44 brk

Azért érdekes eredmény született. 6 szobor a Hurt Lockernek és 3 az Avatarnak... Szal nemtudom, hogy gondolta ezt az Akadémia, de sztem most elszálltak. Az oké, hogy nem kell az Avatarnak adni a legjobb filmet, de ne nyomjuk már Cameron volt nejének a filmjét ennyire. Árad az egészről a muszáj, és most szó ne érjen, a Hurt Locker egy jó film. Tényleg tetszett, talán a Black Hawk Down óta a legjobb modern háborús film. Ettől független kicsit olyan érzésem van, hogy egy UG filmet elvettek tőlünk, akik már megnéztük amikor kijött. Az egész úgy indult, hogy nyáron böngésztem a Filmbuzit és ott találtam egy írást a filmről (ezért köszönet így utólag is) és leszedtem, megnéztem. Jó volt nagyon, de sose gondotlam volna, hogy előszedik márciusban. Bár a rendező személyének kiléte nyilván befolyásolta az eredményt, mégiscsak Hollywoodról van szó, ahol aztán értenek a színészkedéshez, de ez beütött. Olvasom, hogy botrány lesz meg minden, na ezt nem hiszem, de a Hurt Lockerből megcisnáltak az idei év Slumdog Millionairjét. Filmeknél eddig nem vettem észre ezt, de utóbbi időben az egyslágeres együttesekhez hasonlóan vhogy jönnek az egydurranásos filmesek. És ha az Oscar eredmény nem is (komolyan, mennyit számít egy filmek iránt komolyabban érdeklődőnek, hogy hány szobrot kapott a mű?), ez meg már tényleg túlzás...

A bejegyzés trackback címe:

https://monkey.blog.hu/api/trackback/id/tr981822318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása